Drawings don’t appear correctly in LayOut

00_Home 00_Pro Forum ConDoc 4 Drawings don’t appear correctly in LayOut

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #34746
    BTA
    Participant

    I’m running into an issue while going through the ConDoc Quickstart videos with the ADU example, specifically the second video. The drawings appear fine in LayOut’s Scrapbook inspector, but when I add them to the presentation they look like a sketch with no color. Do you have any idea what could be wrong?

    Thanks.

    -Ben

    sketchy lines

    #34751
    Mike Brightman
    Keymaster

    This looks like the reference needs updated in LayOut before you drag the ConDoc drawings scrapbook into the presentation. I’m guessing the scenes were created, model was saved, drawings sent to LayOut… but the reference in LayOut doesn’t have the new scenes, so it reverts to “last saved sketchup view”. Let me know if that helps!

    #34761
    BTA
    Participant

    I got another tip to try taking off the experimental graphics engine. I did that and it worked so I never got to try your tip. But good info to have. Thanks.

    #34762
    BTA
    Participant

    Unfortunately now I’m having some another issues while working on my own model. Basically things just aren’t looking right when I drag them from the scrapbook… a variety of things are happening that don’t seem right and I saw that you might be available for phone support?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.